update 11.7.2006

WIE WE ZIJN . . .

We zijn op dezelfde dag in voormalig Tsjecho-Slowakije geboren, houden ervan om zelf dingen te maken en hebben daar ook ons beroep van gemaakt. Kateřina is momenteel beeldhouwer in Praag (Tsjechië) en Petra is illustrator in Kadan (Tsjechië). Dankzij internet kunnen we ons werk op dezelfde website presenteren en speelt de fysieke afstand tussen ons opeens geen rol meer.

Onze vader is restaurateur van fresco’s en graffito’s van historische gebouwen en hij neemt soms ook een oud schilderij onder handen. Thuis waren we altijd omringd met schilderijen van oude meesters, beeldhouwwerken, etsen en vrij werk van mijn vader. Hij heeft ons altijd gestimuleerd om ook iets in de ‘kunst’ te gaan doen. En zoals je ziet, hebben wij dat ook gedaan.

We zijn weliswaar een tweeling, maar we lijken niet op elkaar. We verschillen van uiterlijk, karakter en ook ons werk is niet vergelijkbaar. Op deze website kun je met eigen ogen zien wat onze specialismen zijn. En natuurlijk hopen wij dat we straks ook iets voor jou kunnen maken!

Kateřina & Petra

 

Petra is gespecialiseerd in:

Kinderboekillustraties

Korte animaties

Illustratieve vormgeving (logo’s, huisstijlen, flyers e.d.)

Kateřina is gespecialiseerd in:

3-dimensionale kunst
(sculpturen, mozaïek e.d.)

Conceptueel design (interieur)

schilderijen

Als je de animatie niet ziet, kun je Flash Player downloaden. www.macromedia.com
Nieuw:
Designs voor Galvenn!
Own Jeweler collection!

Open nu!
S H O P

Is verschenen:
Mijn illustraties in kinderboek 'Magie van de waarheid'!